Líbáš jako ďábel

03.11.2012 11:02

V neděli 11.6.2012 jsem ve Futurum Hradec Králové v kině CineStar navštívil film Líbáš jako ďábel od Marie Poledňákové. Tato komedie, která navazovala na minulou komedii – Líbáš jako Bůh, se pro mě stala jasnou volbou do kina. Reklam tam bylo „hafo“ a jenom dvě z nich byli trailery na filmy.

Začátek filmu se mně zdál chatrný, takový „na tři hvězdičky“. Postupem filmu se komedie začala trochu zvrhávat v drama a později v bláznivou komedii. Příběh toho jak si František s Helenou chtějí užít klid a jedou do Maroka tam příjdou o peníze a dokumenty. Musejí se naučit trochu žít pouličním životem. Na pomoc přijíždí bývalý manžel Heleny Karel a bývalá manželka Františka Bohuna, ta je však unesena. Naše „trojrodina“ v Maroku se musí potácet s unoscema a penězy.

 

Bohužel nechci mít problémy s lidstvem a tak vás nechám jít do kina.

 

Chvíli mi jedna půlka mozku říkala „na co jsem to proboha šel“ ta druhá mě říkala „to je nejlepší film, kterej jsem zatím tenhle rok viděl“. Příjde mi to jako dobré pokračování a tak to bylo stejné. Děkuji za pozornost, pokud chcete vědět jak film dopadlo u mě, tak běžte na web CSFD.cz a zadejte uživatel „výfuk“ a najdete mě.